torsdag 21 maj 2009

Äppelträden i blom!

Hej!!

Åååh va det är underbart ute nu! Bara doften hörrni, lovely! Trots att ja har historiens sämsta luktsinne så känner ja faktiskt hur härligt det doftar :)
Äppelträden på vår trädgård står i full blom å syrenerna börjar oxå så smått slå ut å nu vill man ju egentligen bara stanna tiden! Ja iaf om man bor i södra delen av Sverige.. Den bästa tiden är ju faktiskt nu tycker ja, håller ni me?

Sprang ute med kameran å tog lite bilder på äppelträden så njut av bilderna :)Tog även in lite kvistar som ja satte i vasen på kaminen, så enkelt men fint! Ni får ursäkta de mörka bilderna, fick liksom inte till de :)

Hoppas ni har en härlig långledighet, ni som har turen å va långlediga :) Fast jag jobbar bara söndag så ja ska inte klaga!

På återseende!
KRAM

11 kommentarer:

Elin sa...

Men ååå så härligt. äppelträd i blom e bland det finaste i växtväg. här i norrland har det inte gått så långt än. ha det bäst\ Elin

nea i det gula huset sa...

Visst är detta den bästa tiden! Helt klart!:)
Går oxå i trädgården och njuter och luktar på blommorna så ofta jag bara kan!

Trevlig fredag!
Kram Nea

anne sa...

Äppelträd i blom är bedövande vackert!

Hoppas du får en fin helg, även fast du ska jobba på söndag - jag ska på utbildning om någon timme jag, men sen är jag ledig.

Kram Anne

gamla skolan sa...

Håller helt med dig ! Det är så vackert nu ! Vilka fina loppisfynd du hade gjort , i ditt tidigare inlägg ! Kramar Susanne / den gamla skolan

KimsiVimsi sa...

Vad hade du för slags färg när du målade om ditt bord? Det blev ju bara sååå snyggt!

KimsiVimsi sa...

Sv: Tack för ditt svar. Då vet jag vad jag ska leta efter för färg :) Vad har du för pensel? Någon speciell? För det såg inte ut att bli några ränder efter penseln! Bordet blev verkligen superfint!

Hannis sa...

Vilka underbara bilder!
Så fint nu när allt blommar.

Blev något förvånad i Malmö i helgen där syrenerna nästan blommat ut!
Tur att det är ett tag kvar här=))

Kram Hannis

helena sa...

Hej!just premiärtittat in på din blogg, fina bilder du har, och vad fint bordet blev=)är själv inredningstokig, och älskar loppisar...det blir så fint med vitt=)ha en fortsatt bra fredag/helena

Millas hem sa...

Hej!

Jag bor också i "söder", men inte blommar mina äppelträd sådär redan!
Underbara bilder!

Kram Camilla

Lantligt i stan sa...

Så vackert det blommar!
Kram Anki

nea i det gula huset sa...

Blommar äppelträden fortfarande hos dig?;)
Nää..men jag saknar dina inlägg! :)

Kram Nea