söndag 20 december 2009

Fjärde advent!

Hej hej!

Här har det varit väldigt lugnt på sistone, har haft fullt upp! Har bakats å pysslat för fullt! Men va tiden har gått fort, kan ni fatta att det är julafton om fyra dagar!?
Det ska bli så himla mysigt å jag är dessutom HELT ledig över jul- och nyårshelgen!!! Det har jag inte varit på flera år, så det känns lite extra lyxigt i år :)
Å snacka om att vi har fått vinter här i Småland!! Snön har kommit (JIPPIE) men det är så j-kla kallt!! Typ 15-20 minus å de är ju inte vi så vana vid, känns som om vi bor långt upp i norr.. Men hellre såhär än barmark å 8 grader varmt men hey, man måste ju få klaga lite eller hur? :)

I helgen har vi fixat de flesta julklapparna, är alltid lika härligt när det är klart!
Några klappar blev det ju när va vi var i Ullared men som jag skrev så blev det mest andra prylar än just julklappar :)
Hur är det me er, har ni fixat alla julklappar än!?

Idag tänkte ja visa er lite blandade bilder av det jag har pysslat med sen sist..

Å till sist en bild på årets adventsljusstake med alla fyra ljusen tända..Ha det gott nu sista dagarna innan jul, å stressa inte för mycket bara!:)
KRAM

5 kommentarer:

Vita-hjärtan sa...

Ja, visst har vi det kallt här i Småland!! men mysigt också.. :)
Minns nästan inte sist det var snö vid jul..

Jisses, du har hunnit med en del sedan sist!

Skönt när alla julklappar är inhandlade, jag köpte faktiskt alla mina idag..

Hoppas du får en härlig julhelg!
Kram Evelina

nea i det gula huset sa...

Hej du!
Det låter inte tokigt att vara färdig med alla julklapparna och dessutom vara ledig över hela jul och nyårs helgen! Är inte alls avis på din ledighet! ;)

Mysigt du har gjort det!

Kram Nea

Hem och Harmoni Marie sa...

Hoppas du haft en mysig jul! Fina dekorationer du visar.. jag har precis plockat bort lite vissna julblommor och ser fram emot lite nytt i krukorna.

Ha det gott, kram Marie

tinginneoute sa...

Saknar ditt skrivande på bloggen ;-)
Brukar vara här inne och tjuvläsa. Kul att se någon som har samma intresse och som bor i detta lilla skåneland.

Ha en fin dag!!

Kram

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se